Θήβα - Συνελήφθη 41χρονος για κλοπή και απόπειρες κλοπών σε περίπτερα



Ο δράστης κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει τα εξωτερικά ψυγεία,περιπτέρου, ιδιοκτησίας 58χρονης .Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι νωρίτερα προσπάθησε να διαρρήξει και μία μεταλλική προθήκη έτερου περιπτέρου, ιδιοκτησίας 28χρονου .Επιπλέον, είχε προσπαθήσει πάλι να διαρρήξει δύο ημέρες πριν, τα ψυγεία του περιπτέρου της 58χρονης, ενώ στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη, είχε αφαιρέσει από αυτά αναψυκτικά και μπύρες.
Συνελήφθη, χθες (22-02-2014) το πρωί στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρες κλοπών, σε περίπτερα ιδιοκτησίας μίας 58χρονης ημεδαπής και ενός 28χρονου ημεδαπού.
 Ειδικότερα χθες το πρωί, ο 41χρονος αρχικά κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς που διενεργούσαν περιπολίες στην περιοχή, την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει τα εξωτερικά ψυγεία του περιπτέρου της 58χρονης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός λοστός.
 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο δράστης, λίγη ώρα πριν συλληφθεί, αποπειράθηκε να διαρρήξει και μία μεταλλική προθήκη έτερου περιπτέρου, ιδιοκτησίας του 28χρονου.
 Επιπλέον, προέκυψε ότι ο δράστης είχε προσπαθήσει πάλι, δύο ημέρες πριν (πρώτες πρωινές ώρες της 21-02-2014), να διαρρήξει τα ψυγεία του περιπτέρου της 58χρονης, ενώ στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη, είχε καταφέρει να αφαιρέσει, αναψυκτικά και μπύρες από αυτά, αξίας περίπου (50) ευρώ.
 Για τον 41χρονο ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, ενώ θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget