Ο Κάδμος νικητής στο ντέρμπι με τον Λοκρό Αταλάντης - Πραγματικό ντέρμπι για 30 περίπου λεπτά στην Λαμία ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Άρη Θήβας



Ο Κάδμος Θηβών ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΣΕ , κερδίζοντας μέσα στο γήπεδο του τον μαχητικό Λοκρό Αταλάντης με 73-55 και κάνοντας το ποίο μεγάλο βήμα για να τερματίσει πρώτος στην διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ποίο δυνατά και καλά το παιχνίδι απέναντι στον Λοκρό που είχε προβλήματα στην επίθεση και κακές επιλογές.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν και έφθασαν κοντά στο σκόρ και κατάφεραν να προηγηθούν και με τρείς πόντους στην αναμέτρηση . Από εκείνο το σημείο και ύστερα οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους , έπαιξαν ποιο δυνατά και έφθασαν στην νίκη . Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα απ την διαιτησία της αναμέτρησης και απ την φιλοξενία των γηπεδούχων .
 Πραγματικό ντέρμπι για 30 περίπου λεπτά , έγινε στο Χαλκιοπουλειο της Λαμίας ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Άρη Θήβας (73-53). Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο –πόντο σχεδόν   στα τρία δεκάλεπτα του αγώνα με εναλλαγές στο προβάδισμα , αλλά καμία δεν κατάφερε να ξεφύγει απ τον αντίπαλό της. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα όπου ΟΙ γηπεδούχοι έκαναν πράγματα και θάματα , κυριάρχησαν στο παρκέ και κατάφεραν να δεχθούν μόλις τρείς πόντους απ τον Άρη και αυτούς με βολές και να σημειώσουν 24 !!Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παίχτες του Άρη έδειξαν σημάδια κούρασης στο τελευταίο διάστημα , είχαν φορτωθεί και με φάουλ βασικά στελέχη της ομάδας , ενώ έκαναν κακές και βιαστικές επιλογές κυρίως στην επίθεση δίνοντας στον Ιωνικό το δικαίωμα και να κλέψει μπάλες και να πετύχει εύκολα καλάθια .

Τα δεκάλεπτα : 16-21,28-35,49-50, 73-53.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ(Χ.Καραπέτσας) : Τ ουλούπης 2, Σμυρνής 5, Φύκας 2, Οικονόμου 15, Διαμαντής 8, Κατσίμπας 4, Αργύρης 2, Ξηρός 2, Κουτκιάς 5, Κουμπούρας 12, Τσακωνίτης 16.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ(Σ.Γερμανός): Βλάχος 1, Δέδες 14, Σκυριανός 2, Κλούρας 11, Καραμαγκιώλης, Κουμπές , τσίτσης 14, Λογοθέτης 11,

    Λύγισε ο Έσπερος στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου και γνώρισε την ήττα με 73-55.Η Ιτέα εκμεταλλεύτηκε την έδρα   της και κέρδισε στο «ντέρμπι των ουραγών» την Παναγίτσα με 72-52 , ενώ στο κλειστό της Αυλίδας η Κύμη πέρασε νικηφόρα με 63-79 της τοπικής ομάδας.
    * Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής είναι ότι δύο παιχνίδια τελείωσαν με το ίδιο σκόρ 73-55 , αυτά του Κάδμου με τον Λοκρέ και του Ερμή Σχηματαρίου με τον Έσπερο , ενώ μόλις με ένα καλάθι διαφορά τελείωσε το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Άρη (73-53)
    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

16η αγωνιστική.

ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ-ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: 73-55

ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ : 73-53

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ : 73-55

ΓΣ ΙΤΕΑΣ-ΑΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ : 72-52

ΑΥΛΙΔΑ-ΑΟ ΚΥΜΗΣ : 63-79

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ………………………………….28

ΑΟ ΚΥΜΗΣ………………………………………….27

ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ………………………………….26

ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ…………………………….26

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ……………………………24

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ…………………………………21

ΑΥΛΙΔΑ………………………………………………19

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ………………………………………..19

ΓΣ ΙΤΕΑΣ……………………………………………..18

ΑΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ………………………………………17

Το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ   διακόπτεται το επόμενο Σαββατοκύριακο , και θα ξεκινήσει ξανά στις 8 Μαρτίου.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget