Θήβα - Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων πακέτων τσιγάρων και κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων



Κατασχέθηκαν συνολικά -480- λαθραία πακέτα τσιγάρων και πάνω από -1.000- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ( CD ’ s & DVD ’ s ). Συνελήφθησαν, χθες (22-01-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 38 και 36 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, Λαθρεμπορίας και Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

 Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση λαθραίων πακέτων τσιγάρων και κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία των δύο αλλοδαπών, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:
     (480) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και
    (1.079) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι και συγκεκριμένα (662) CD ’ s και (417) DVD ’ s , τα οποία δεν έφεραν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.
 Τα ανωτέρω λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
 Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget