Το ψήφισμα του Δ.Σ Λεβαδέων για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου



Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014  αποφασίστηκε ομόφωνα η έκδοση ψηφίσματος στήριξης προς τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.Το κείμενο του ψηφίσματος είναι το εξής:«Απαιτούμε δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους τους πολίτες.Απαιτούμε την πλήρη στελέχωση (σε ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό) του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς και την αύξηση των πιστώσεων.Την ίδρυση μονάδας Εμφραγμάτων.

 Συγκροτεί επιτροπή αποτελούμενη από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς , τον Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο, εκπροσώπους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς – κ. Ρουσσόπουλο Κ. και τους Βουλευτές του Νομού μας, προκειμένου να συναντήσουν τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη Άδωνη.
 Εξουσιοδοτεί τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Ρουσσόπουλο Κων/νο  – παρέχοντας του την σχετική πίστωση χρόνου – όπως τεκμηριώσει πρόταση για τα ανωτέρω, δηλ. την αναγκαιότητα της Μονάδας Εμφραγμάτων, τις αυξήσεις των πιστώσεων του προϋπολογισμού, καθώς επίσης και την πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου».


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget