«Δεν πληρώνω» στα Κέντρα Νεοσύλλεκτων



Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος» με ανοικτή επιστολή, ενημερώνει τους νεοσύλλεκτους της σειράς του Ιανουαρίου για το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων.«Αρνούμαστε να πληρώσουμε το κόστος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας», αναφέρει το Δίκτυο, ενώ ενημερώνει τους νεοσύλλεκτους πως «η μετάθεση στην Κύπρο (ΕΛΔΥΚ) είναι εκτός συνόρων και απαιτείται η συμφωνία του στρατιώτη, ο οποίος αν επιθυμεί υπογράφει το σχετικό έντυπο». «Δεν υπάρχει κανένας νόμος και διαταγή που μας υποχρεώνει να πάμε στην Κύπρο», επισημαίνεται στην ανοιχτή επιστολή.


Το «Δεν Πληρώνω» στα Κέντρα Νεοσύλλεκτων (ΚΕΝ):

    Τα εισιτήρια για τα ΚΕΝ τα πληρώνει ο στρατός. Ζητάμε τα χρήματα από τα Φρουραρχεία
    Δεν πληρώνουμε τις φωτογραφίες για τη στρατιωτική ταυτότητα
    Δεν πληρώνουμε για τα βιβλία που αναφέρουν τα δικαιώματά μας. Είναι υποχρέωση του Διοικητή να τα γνωστοποιεί στους φαντάρους και πρέπει να μοιράζεται σχετικό έντυπο στην κατάταξη
    Δεν αγοράζουμε και μιλιταριστικά βιβλία από διακινητές στα ΚΕΝ. Η διακίνησή τους είναι παράνομη. Ο πρώην υπουργός Π. Μπεγλίτης είχε διατάξει ΕΔΕ. Αρνούμαστε τη συμμετοχή μας στην παρουσίαση τους. Βγαίνουμε παραπονούμενοι.
    Διεκδικούμε δεύτερο ζευγάρι αρβύλες και τα απαραίτητα είδη που εξασφαλίζουν αξιοπρεπή θητεία.
    Ζητούμε δωρεάν μπουκάλια νερό στις ασκήσεις. «Δε θα κερδίζουν ΚΨΜ-Διοικητές στις πλάτες μας», αναφέρει το Δίκτυο Σπάρτακος στην ανακοίνωσή του. 
    Διεκδικούμε Δωρεάν Καταστάσεις Μεταβίβασης. Στις άδειες μας πάμε στα Φρουραρχεία ζητώντας χρήματα για το εισιτήριο επιστροφής στις μονάδες παραμεθορίου που μας έστειλαν.
    Δεν χαρίζουμε ούτε ένα ευρώ στα ιδιωτικά ΚΨΜ. Ζητούμε ΚΨΜ με προϊόντα σε τιμές κόστους και δωρεάν για τους στρατιώτες με οικονομικά προβλήματα.


http://tvxs.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget