Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Θηβαίων



Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 21η του μηνός Ιανουαρίου έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης.
Θέμα1ο : Λήψη απόφασης για την οριοθέτηση των χώρων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2014 στην Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής.

 Θέμα 2ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης για άδεια κατάληψης χώρου στους καταστηματάρχες που διατηρούν αναψυκτήρια, καφέ μπαρ, εστιατόρια και ουζερί, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα στην προβολή των καταστημάτων.
 Θέμα 3ο: Συζήτηση αίτησης για γνωμοδότηση περί της δημιουργίας γηπέδου 5χ5 στο χώρο του Συνοικισμού που σήμερα είναι γήπεδο μπάσκετ.
 Θέμα:4ο: Λήψη απόφασης τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 271 σε συμμόρφωση της υπ΄αριθ. 279/2009 απόφασης Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς στην ιδιοκτησία κληρ. Επαμ. Τζουβελέκη και του υπ΄αριθ. 43109/2010 εγγράφου της Δ/νσης Πολ/κού Σχεδιασμού του ΥΠΕΚΑ.
 Θέμα:5ο: Λήψη απόφασης τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 434 σε συμμόρφωση της υπ΄αριθ. 101/2010 απόφασης Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς στην ιδιοκτησία Βενιζέλου Γεωργίου , Κων/νου και Παναγιώτη.
 Θέμα:6ο: Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος (ζεστής & κρύας κουζίνας) και αναψυχής (καφέ –σνακ μπαρ-εστιατόριο)», στην παραλία Αλυκής του Δ. Αλυκής του Δ. Θηβαίων, μετά από αίτηση της κ. Μίχα Σοφίας του Νικολάου.
 Θέμα:7ο: Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος , «Επιχείρηση αναψυχής (καφενείο)», στην Τ.Κ. Ξηρονομής, μετά από αίτηση του κ. Λαγού Επαμεινώνδα.
 Θέμα:8ο: Λήψη απόφασης σχετικά με την ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας του κ. Κανινή Χαράλαμπου του Χρήστου λόγω ουσιώδους τροποποίησης των υγειονομικών όρων λειτουργίας του.
Αποδέκτες Πίνακα Διανομής:
Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ.
Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη σε περίπτωση απουσίας τους από τη συνεδρίαση να ενημερώσουν τον αναπληρωτή τους.
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1) ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
3) ΣΔOΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4) ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
5) ΚΟΥΝΤΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6) ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
7) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8) ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1) ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2) ΖΕΡΙΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3) ΣΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4) ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget