σήμερα η συνάντηση με Μητσοτάκη για τον Οργανισμό Κωπαΐδας



Δεύτερες σκέψεις φαίνεται ότι επικράτησαν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο Υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δεχθεί αύριο στις 3 το μεσημέρι τους φορείς της Βοιωτίας, προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους για τον Οργανισμό Κωπαΐδας. Στην συνάντηση θα είναι παρόντες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  Κλέαρχος Περγαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης  Γεώργιος Μουλκιώτης, ακόμη  έχουν κληθεί οι Βουλευτές, οι Δήμαρχοι Λιβαδειάς, Ορχομενού, Αλιάρτου, Λοκρών και οι Πρόεδροι των Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς και Θήβας.

 Της απόφασης προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο καθώς ο βουλευτής Γιάννης Καράμπελας προσπάθησε να κλείσει ραντεβού μόνο με Περγαντά και Μουλκιώτη, μιλώντας δε το πρωί στο ΣΕΙΡΙΟ προέτρεψε τους υπόλοιπους φορείς να πάνε να «στηθούν» στο Υπουργείο μήπως και συναντήσουν τον κ. Μητσοτάκη.
 Άμεση ήταν η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη, που με παρέμβαση του, κατήγγειλε προεκλογικά
 παιχνίδια.Οι φορείς θα συναντηθούν με τον υπουργό, έχοντας στα χέρια τους την ομόφωνη απόφαση της πρόσφατης σύσκεψης, με βάση την οποία ζητούν εκκαθάριση του Οργανισμού και μεταφορά του στην Περιφέρεια.Σύμφωνα πάντως με τον κ. Καράμπελα, ο Οργανισμός δεν πρόκειται να κλείσει και ενδεχομένως να υπάρξει μεταβατικό στάδιο μέχρι τη μεταφορά του στην Περιφέρεια, με ασαφείς όμως τους όρους που θα γίνει αυτό.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget