Προκήρυξη-μυστήριο για σαμποτάζ πολυεθνικών: Απειλούν να γεμίσουν την αγορά με αναψυκτικά-δηλητήριο



Συναγερμός έχει σημάνει μετά από μυστηριώδη προκήρυξη - προειδοποίηση για σαμποτάζ μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών με δηλητηριασμένα αναψυκτικά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το zougla.gr, στα γραφεία του εστάλη με ταχυδρομείο φάκελος που περιείχε usb με προκήρυξη, και ένα μπουκάλι Coca Cola των 500 ml. Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα, μέλη της ομάδας FAI/IRF ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ/ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ φέρονται να έχουν στην κατοχή τους μεγάλο αριθμό αναψυκτικών από τις εταιρείες Coca Cola και Nestle, τα οποία -όπως ισχυρίζονται- θα τα δηλητηριάσουν με υδροχλωρικό οξύ.

 Το δείγμα εστάλη, από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, σε ειδικό εργαστήριο -όπως άλλωστε προτρέπει ο συντάκτης του κειμένου- για ανάλυση και ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές.
 Το zougla.gr αναφέρει ότι αναμένουν τα αποτελέσματα από την εργαστηριακή χημική ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί εάν όντως το δείγμα είναι επικίνδυνο και στη συνέχεια θα δημοσιεύουν το κείμενο της προκήρυξης και το video που την συνοδεύει.


ΠΗΓΗ xespao

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget