Αυτός που είπε την αλήθεια, διεγράφη!



“30 και σήμερα” έγραφε στο φύλλο του Δεκεμβρίου η Έναντι News. Οι 300 της Βουλής ενεργοποίησαν από σήμερα την αντίστροφη μέτρηση. Μέχρι να τελειώσει όμως, η άμμος στην κλεψύδρα της λεηλασίας, οι βουλευτές που την επέτρεψαν θα έχουν περάσει από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.Τι θα πουν στον κόσμο; Ότι είναι μία δίκαιη λύση καθώς, παρά τις πιέσεις της τρόικας, πέτυχαν την παράταση των πλειστηριασμών; Ότι θα προστατευθεί το σπίτι του φτωχού; Ότι θα έρθει η ανάπτυξηαπό το 2014 ; Ακόμη και να τα χρησιμοποιήσουν αυτά τα επιχειρήματα, ποιος θα τους πιστέψει;
Η αλήθεια ακούστηκε από το Βήμα του Κοινοβουλίου: "δεν θα σας πληρώσω κύριοι στην τρόικα γιατί θα μου πεθάνετε το παιδί, θα μου πεθάνει ο λαός" δήλωσε ο Βύρων Πολύδωρας κάνοντας ένα βήμα έξω από το κόμμα το οποίο υπηρέτησε επί 32 συναπτά έτη!
 Ο θεωρούμενος εκπρόσωπος της "Λαϊκής Δεξιάς"στη ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, αποκαλώντας τον Στουρνάρα και την κυβέρνηση "κατοχικούς","υπαλλήλους" κι άλλα τέτοια "έφτυσε" το ληστρικό νομοσχέδιό τους, για τη φορολογία ακινήτων...   Καταψήφισε με ..."ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ" το νομοσχέδιο και όπως ήταν αναμενόμενο, με επιστολή του ο Αντώνης Σαμαράς, τον έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, τον Βύρων Πολύδωρα, εξαιτίας της αρνητικής του ψήφου, στο νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων".
 Όλες οι υπόλοιπες γαλάζιες και πράσινες κότες που τόσο καιρό έκαναν δηλώσεις επί δηλώσεων, αποδείχθηκαν τζάμπα μάγκες και χρειαστούν καράβι να φύγουν. Διότι έτσι πρέπει να κάνουν όσοι δεν τιμούν το λόγο τους και δεν διακρίνονται τουλάχιστον από πολιτική αξιοπρέπεια.
 Από 1.1.2014 ή – αν θέλετε – από 1.2.2014 θα καταλάβει στο πετσί του ο ελληνικός λαός, τί αποφάσισαν σήμερα με την ψήφο τους αυτοί που έστειλε στο κοινοβούλιο για να τον εκπροσωπούν και τους πληρώνει αδρά.
 Όταν κοπάσει το σύννεφο σκόνης, που επικρατεί αυτή τη στιγμή, -εσκεμμένα και μη-  και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις των πλειστηριασμών και της λεηλασίας της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, οι 300 σίγουρα θα αναζητήσουν λαγούμι να κρυφτούν αλλά δε θα βρεθούν λαγούμια για όλους…
  

Danioliptes.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget