Θήβα - Συνελήφθησαν δύο άτομα , με μικροποσότητες ηρωίνης



Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης. Συνελήφθησαν, χθες (27-12-2013) απογευματινές και βραδινές ώρες στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα ο 32χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (1,5) γραμμαρίων.

 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε προμηθευτεί την ανωτέρω ποσότητα ηρωίνης, χθες πρωινές ώρες στη Θήβα, από 35χρονο ημεδαπό ROMA , ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών ουσιών.
 Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ ο 45χρονος διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,3) γραμμαρίου.
 Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget