Οι «νουθεσίες» του ΠΑΣΟΚ για τα... τζάκια



Τα μέτρα που προτείνει για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη. Ως εδώ όλα καλά... Στο τέλος όμως της ανακοίνωσης της Χαριλάου Τρικούπη, υπάρχει και μία προτροπή προς τους «έχοντες», όπου το ΠΑΣΟΚ τους καλεί ούτε λίγο, ούτε πολύ να... μην καίνε ξύλο ή πέλετ αλλά να ανάβουν... καλοριφέρ.
 «Όσα σπίτια δεν έχουν οικονομικό λόγο να χρησιμοποιούν ξύλο ή πέλετ για θέρμανση και διαθέτουν θερμαντικά μέσα με ηλεκτρικό ρεύμα ή πετρέλαιο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγουν τις κρίσιμες ημέρες του φαινομένου της αιθαλομίχλης  τα μέσα αυτά, για λόγους περιβαλλοντικούς που αφορούν όλη την κοινωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ.

 Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για τη «διάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης και  ευθύνης για όσους μπορούν», ωστόσο οι συγκεκριμένες «νουθεσίες» δεν αποτελούν παρά λεκτικά... πυροτεχνήματα που δεν πρόκειται να βελτιώσουν την δραματική κατάσταση ούτε στο ελάχιστο!
 Γιατί όσο επιμένει το οικονομικό επιτελείο να μη δίνει λύση στο κρίσιμο ζήτημα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, τα νοικοκυριά θα συνεχίσουν να υποφέρουν. Και τέτοιου είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα το μόνο που κάνουν, είναι να εξοργίζουν περισσότερο τους πολίτες...

ΠΑΝ.ΒΕΛ.
http://newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget