Θήβα-Συνελήφθησαν δύο άτομα, οι οποίοι «Παρακολουθούσαν» την αστυνομία με φορητό ασύρματο



Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας φορητός ασύρματος, ο οποίος ήταν συντονισμένος στις συχνότητες της Αστυνομίας.

 Συνελήφθησαν, χθες (18-12-2013) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, απείθεια και παράβαση του νόμου περί ραδιοσταθμών.


 Ειδικότερα χθες το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και επιχείρησαν να σταθμεύσουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι, πλην όμως αυτοί, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο, εγκατέλειψαν το ανωτέρω όχημα και τράπηκαν πεζή σε φυγή.

 Μετά από άμεσες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν τους δύο κατηγορούμενους σε παρακείμενη οικοδομή.

 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,1) γραμμαρίων και ένας φορητός ασύρματος, ο οποίος μόλις ενεργοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ήταν συντονισμένος στις συχνότητες που χρησιμοποιούν οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής.

 Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget