Όλοι σήμερα στη ΔΟΥ στο εισόδημα να υποβάλουμε αίτηση για να επιστραφεί η εισφορά αλληλεγγύης



Μόνο λίγες ώρες καιρό έχει για να οργανωθεί και να επιτύχει τη δράση του το Πανελλαδικό Κίνημα που γιγαντώνεται μέσα από τις σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης για την επιστροφή της εισφοράς αλληλεγγύης 2 %. Χιλιάδες πολίτες όλης της χώρας καλούνται να συμμετέχουν στο κίνημα και να προσφύγουν στις κατά τόπους ΔΟΥ και συγκεκριμένα στο Γραφείο Εισοδήματος, προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή της εισφοράς αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με τις οδηγίες που διατίθενται στο διαδίκτυο, είναι εξαιρετικά κρίσιμο η κίνηση να γίνει ως τις 12.00 σήμερα το μεσημέρι που κλείνουν οι ΔΟΥ και να έχει ληφθεί αριθμός πρωτοκόλλου διότι από τη 1 Ιανουαρίου και μετά παρέρχεται η τριετία.
 Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προσφυγή κατά της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και η δεύτερη κατά του ετήσιου τέλους επιτηδεύματος έχει ήδη κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας από το 2011 , ενώ στις διαδικασίες προσφυγών έχει μπει και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών. Οι προσφυγές που έχουν γίνει έχουν πέσει βροχή μέχρι σήμερα, ωστόσο ο μεγαλύτερος αριθμός προσφυγών μπορεί να επιφέρει και πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Κομβικό είναι να γίνει έως αύριο το πρωί σχετική αίτηση επιστροφής στις κατά τόπους ΔΟΥ, διότι διαφορετικά χάνεται το δικαίωμα των πολιτών να διεκδικήσουν επιστροφή της εισφοράς λόγω του ότι παρέρχεται η τριετία.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
 
Όλοι αύριο στην ΔΟΥ στο Γραφείο Εισοδήματος να υποβάλουμε αίτηση για να επιστραφεί η εισφορά αλληλεγγύης 2%.
 Να πάρουμε οπωσδήποτε αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης έτσι ώστε σε αρνητική απάντηση να μπορούμε να κάνουμε δικαστική προσφυγή.
 Το επείγον (μέχρι 31/12/2013) οφείλεται στην παραγραφή λόγω τριετίας
 Η πρώτη προσφυγή κατά της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και η δεύτερη κατά του ετήσιου τέλους επιτηδεύματος κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και την Παρασκευή, θα καταθέσει και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών:
 

ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΑΙΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ
 ΔΟΥ
 ΕΠΩΝΥΜΟ:
 ΟΝΟΜΑ:
 ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:
 Α.Φ.Μ.:
 ΣΥΖΥΓΟΣ: (ΑΦΜ)
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:
 ΟΡΓΑΝΙΚΗ:
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
 ΘΕΜΑ: Επιστροφή εισφοράς αλληλεγγύης 2% και εισφοράς αλληλεγγύης του άρθρου 29 του νόμου 3986/2011
 
Παρακαλώ να μου επιστραφεί η εισφορά αλληλεγγύης 2% και η εισφορά αλληλεγγύης του άρθρου 29 του νόμου 3986/2011 για τα εισοδήματα μου από 1/1/2011 έως 31/12/2013, που παρακρατήθηκε παράνομα και αντισυνταγματικά.
 
............. 31-12-2013
 
Ο/Η ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget