Δεν υπάρχουν λόγια : Πατέρας και κόρη αναπαριστούν τις γαμήλιες φωτογραφίες μετά το θάνατο της 31χρονης μητέρας



Ο Μπεν Νάνερι και η κόρη του Ολίβια δημιούργησαν μια συναρπαστική και όμορφη σειρά από εικόνες στις οποίες αποχαιρετούν το σπίτι τους και την σύζυγο και μητέρα Αλί, η οποία πέθανε από καρκίνο το 2011 σε ηλικία 31 ετών. Ο Μπεν και η Αλί παντρεύτηκαν το 2009 και επειδή είχαν μόλις αγοράσει το νέο σπίτι τους , αποφάσισαν να βγάλουν τις φωτογραφίες του γάμου τους στο σπίτι που επρόκειτο να ζήσουν.

 Ομως η μοίρα είχε άλλα σχέδια κι έτσι 4μιση χρόνια αργότερα και μετά τον θάνατο της Αλί, ο Μπεν και η Ολίβια πρέπει να προχωρήσουν σε ένα νέο σπίτι μόνοι τους.
 Αποχαιρετώντας το σπίτι και τις αναμνήσεις του, η αδελφή της Αλί, Μέλανι Τρέισι Πέις, φωτογράφησε τον πατέρα και τη κόρη αναπαριστώντας τις φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του Μπεν και της Αλί. Οι εικόνες είναι ένα συγκινητικό και όμορφο αντίο στην Αλί και στο παλιό τους σπίτι .

 Μιλώντας γι' αυτό ο Μπεν δήλωσε: «Πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει πώς ένιωσα σε κάθε φωτογραφία . Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι αυτό δεν είναι μια ιστορία για τη θλίψη την απώλεια και τον πόνο . Ναι , έχω περάσει από αυτά τα συναισθήματα και συνεχίζω να το κάνω, αλλά αυτό δεν είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι να δουν σε αυτές τις φωτογραφίες . Αυτή είναι μια ιστορία για την αγάπη.»
 Ας ελπίσουμε ότι , φωτογραφίες της Μέλανι θα βοηθήσουν την Ολίβια να θυμάται τη μητέρα της και το σπίτι όπου άρχισε τη ζωή της.

 «Οι μνήμες της Αλί δεν ζουν σε εκείνο το σπίτι, Ζουν μαζί μας , στις καρδιές μας» συνεχίζει ο Μπεν και προσθέτει: «Ηθελα να είμαι σε θέση να δείξω στην Ολίβια τον τόπο όπου η μητέρα της και εγώ αρχίσαμε την κοινή μας ζωή και κάναμε όνειρα.»
 Η Ολιβια κρατάει τώρα έναν γυάλινο άγγελο που αποκαλεί «μαμά», η Μέλανι λέει ότι λαμβάνει τακτικά σημάδια από την αδελφή της , και ότι συχνά φτερά συχνά πέφτουν από το πουθενά και ο Μπεν έμαθε να παίζει το γαμήλιο τραγούδι τους στο γιουκαλίλι, το «I Believe ( Όταν Fall In Love With You) του Stevie Wonder για την κόρη του.
 «Η ζωή μας έχει αβέβαιη πορεία , αλλά η Ολίβια και εγώ θα είμαστε σε θέση να δούμε αυτές τις φωτογραφίες και να ξέρουμε ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπήρχε ένα μέρος όπου ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο , ακόμη και αν μόνο για λίγο» καταλήγει ο Μπεν.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget