Θήβα - Συνελήφθησαν τρεις ROMA , οι οποίοι διέθεσαν προς πώληση κλεμμένα χρυσαφικά



Εξιχνιάστηκε, μέχρι τώρα, μία περίπτωση κλοπής - διάρρηξης σε οικία που είχε διαπραχθεί πριν μία εβδομάδα περίπου στη Θήβα.Συνελήφθησαν, χθες (22-11-2013) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 20, 18 και 15 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θηβών, εντόπισαν τους τρεις (3) ημεδαπούς, να κινούνται κοντά σε ενεχυροδανειστήριο στην Θήβα και τους προσήγαγαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας. Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, προήλθε από την πώληση χρυσαφικών και συγκεκριμένα, ενός γυναικείου σκουλαρικιού, σε σχήμα πεταλούδας και μιας κομμένης χρυσής αλυσίδας, λίγες ώρες πριν, σε ενεχυροδανειστήριο της περιοχής, όπου βρέθηκαν αυτά και ομοίως, κατασχέθηκαν.Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής, που οι τρεις (3) ημεδαποί είχαν διαπράξει, πριν μία εβδομάδα περίπου, σε οικία 40χρονης ημεδαπής στην Θήβα.Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, πρωινές ώρες της 16-11-2013, οι τρεις (3) δράστες, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στο εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσαν από το υπνοδωμάτιο διάφορα κοσμήματα, αξίας (4.000) ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.
 Στο Τμήμα Ασφαλείας προσήλθε η 47χρονη, η οποία αναγνώρισε τα κοσμήματα, ως μέρος των κλαπέντων από την οικία της και της αποδόθηκαν.
 Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις κλοπών.
 Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget