Θήβα - Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής, η οποία έγινε πριν από τρεις ημέρες, σε οικία



Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, υπόθεση κλοπής, η οποία έγινε πριν από τρεις ημέρες, σε οικία 44χρονου ημεδαπού στη Θήβα. Στο πλαίσιο της έρευνας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) 15χρονων ημεδαπών ROMA , για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από τον 44χρονο, την 26-11-2013 και μεσημβρινές ώρες, άγνωστος-οι δράστης-ες, αφού παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας της ισόγειας κατοικίας του, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν από το χώρο του υπνοδωματίου, μία (1) παιχνιδομηχανή, τρία (3) ηλεκτρονικά παιχνίδια, χρυσαφικά και χρήματα, συνολικής αξίας (1.300) ευρώ.
 Από την μεθοδική αστυνομική έρευνα, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι οι δύο (2) ημεδαποί, για τους οποίους ε ρευνάται η περίπτωση εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις κλοπών.
 Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget