3η Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων



Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 34438/26-11-2013 πρόσκληση για την 3η Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του 2013, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα :

1. 6η Τροποποίηση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης – Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Θηβαίων έτους 2013.
2. 6η Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ.έτους 2013.
3. Λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του υποέργου : «Μεταφορά δικτύων ΔΕΗ» που θα εκτελεστεί στην περιοχή ανάπλασης πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα».
4. Λήψη απόφασης και διάθεση πίστωσης ποσού για την διοργάνωση ημερίδας του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας.
5. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς.
(Η συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα, λόγω ασφυκτικών προθεσμιών για την έναρξη του έργου της ανάπλασης πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα, τη διοργάνωση ημερίδας του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, και για την εκπροσώπηση του Δήμου στο Δικαστήριο).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget