Οινόφυτα - Συνελήφθη 20χρονος υπήκοος Ρουμανίας για κλοπή I . X .Φ. αυτοκινήτου από εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίου



Κατηγορείται επίσης για τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της δόλιας αποδοχής παροχών.Συνελήφθη, σήμερα (25-11-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ένας 20χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και δόλια αποδοχή παροχών.
Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ, ο 20χρονος εισήλθε σε εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας και αφαίρεσε ένα I . X .Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγε, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, από την κεντρική είσοδο του εργοστασίου, προκαλώντας της φθορές.Το κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ακινητοποιημένο και εγκαταλελειμμένο, στο ύψος της Αταλάντης Φθιώτιδας, ενώ μετά από ευρείες αναζητήσεις ο 20χρονος εντοπίστηκε να κινείται πεζός στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία, στον κόμβο της Αρκίτσας Φθιώτιδας, όπου και συνελήφθη.
 Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος, νωρίτερα, κινούμενος με το κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία, αρχικά συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή, προκαλώντας σε αυτό υλικές φθορές, ενώ στην συνέχεια εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο ύψος του Ακραίφνιου Βοιωτίας, όπου εφοδίασε το κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με καύσιμα και αποχώρησε χωρίς να καταβάλει το ακριβές αντίτιμο.
 Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget