Συνελήφθη 41χρονος Πακιστανός για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στο Δήλεσι Βοιωτίας



Κατασχέθηκαν συνολικά -1.150- λαθραία πακέτα τσιγάρων.Συνελήφθη, χθες (29-10-2013) το απόγευμα στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 41χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.Ειδικότερα, χθες περίπου στις 19:30΄ το απόγευμα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 41χρονου, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν συνολικά (1.150) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 41χρονου και το χρηματικό ποσό των (395) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του, προερχόμενο από την αγοραπωλησία των λαθραίων τσιγάρων.
 Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
 Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget