ΑΟ ΘΗΒΑ ''παρατημένο το γήπεδο στο έλεος του θεού''



Στο χθεσινό παιχνίδι της του ΑΟ ΘΗΒΑ με το την ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ ο διαιτητής κος Βασιληάς έγραψε στο φύλλο αγώνος: τα αποδυτήρια των διαιτητών δεν είχαν πόμολο και κλειδαριά  η πόρτα και δεν άνοιγαν και ότι τους μετέφεραν σε άλλο χώρο του γηπέδου στον οποίο δεν υπήρχε τραπέζι αλλά έφεραν ένα παλιό για να γράψουν το φύλλο αγώνα και δεν υπήρχε ζεστό νερό. Αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό, φέτος οι διοικούντες της ομάδας αγόρασαν λιπάσματα για το χόρτο, αγόρασαν δίχτυα για τα τέρματα ενώ αυτά είναι δουλειά του ΔΟΘ. Αλήθεια πόσο κάνει ένα πόμολο με μια κλειδαριά και αν δεν έχουν ούτε αυτά να πάρουν ας πάρουν από κάποια άλλη πόρτα και να το βάλουν στα αποδυτήρια των διαιτητών. Κάναμε επίσημο χαρτί με πρωτόκολλο για  να χρησιμοποιούμε την μεγαφωνική του γηπέδου και το χαρτί το χάσαμε στον ΔΟΘ.
Τελικά ενδιαφέρετε κανείς ;

Είναι δυνατόν να είναι όλο το γήπεδο παρατημένο να μην έχει ζεστό νερό ενώ το κλειστό του μπάσκετ συνήθως να έχει πως γίνεται αυτό δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η ομάδα μας από το δήμο Θηβαίων δεν έχει καμία βοήθεια άλλοι βιομηχανικοί δήμοι όπως της Μάνδρας βοηθούν τις ομάδες τους. Εντάξει ξέρουμε ότι ο δήμος έχει πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά ας έχουν τα στοιχειώδη τουλάχιστον. Και το αστείο είναι ότι σε λίγο καιρό που θα έχουμε εκλογές θα κάνουν βόλτα πάνω στο γήπεδο οι υποψήφιοι. Όσο για το πόμολο της πόρτας και την κλειδαριά δόθηκαν λεφτά από την τσέπη του αντιπροέδρου για να αγοραστούν. Όσο για τα οικονομικά υπάρχουν πολλά προγράμματα της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά δεν τα εκμεταλλεύονται π.χ. ο δήμος Ξάνθης έχει γραφείο στην ευρωπαϊκή ένωση και κυνήγα τα κονδύλια.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η ομάδα θα αναγκαστεί να αλλάξει έδρα και να πάει στον Ελαιώνα. Είναι τουλάχιστον ντροπή μια πόλη 35 χιλιάδων κατοίκων να έχει ένα παρατημένο γήπεδο στο έλεος του θεού. Ας ξυπνήσουν λοιπόν και να κάνουν κάτι έστω τα βασικά για μας βοήθεια είναι και δεν θα διασύρεται ούτε η ομάδα ούτε η πόλη.

Πάντως το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του γηπέδου που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να κάνουν την δουλειά.



Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από το ΘΗΒΑ REAL NEWS και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget