Τέρμα οι διακομιδές στην Αθήνα από τα νοσοκομεία Θήβας και Λιβαδειάς



Στα νοσοκομεία Λαμίας, Λάρισας και Κορίνθου θα διοχετεύονται τα βαριά περιστατικά των δύο νοσοκομείων της Βοιωτίας σύμφωνα με το νέο σχέδιο που έχει εκπονήσει το υπουργείο Υγείας και θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβρη σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου. Η ροή των περιστατικών από Θήβα και Λιβαδειά προς Αθήνα σταματά και οι διακομιδές θα κατευθύνονται στα τρία περιφερειακά νοσοκομεία. Θα θρηνήσουμε θύματα λένε στην κάμερα του Star γιατροί και πολίτες.«Θα θρηνήσουμε θύματα» δηλώνει στην κάμερα του Star ο γιατρός και πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου της Θήβας Εμανουήλ Σκουμπουρδής
μετά το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ το οποίο αποκαλύπτει πως το υπουργείο υγείας σταματά τις διακομιδές των σοβαρών περιστατικών από τα νοσοκομεία της Βοιωτίας στα νοσοκομεία της Αθήνας.«Δεν μπορεί ο χρόνος διακομιδής για ένα έμφραγμα να ξεπερνά τα 90 λεπτά» εξηγεί ο γιατρός και συμπληρώνει πως ήδη υπάρχει καθυστέρηση λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων.
Έκπληκτοι και οι πολίτες που ζητούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις και γενικό ξεσηκωμό για την κατάσταση στις δομές υγείας του νομού.Την μεταφορά των περιστατικών στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Χαλκίδας θα ζητήσει ο δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου από τον υπουργό υγείας Άδωνη Γεωργιάδη. Δηλώνει ωστόσο ανακουφισμένος αφού το νοσοκομείο της Θήβας δεν αλλάζει και μορφή και παραμένει ανοιχτό.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget