ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «Φ.α.Π.Α στην εστίαση»



Με μεγάλη κατάπληξη διαβάσαμε την αναρτηση του συμπατριώτη μας πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλεξάνδρου με τίτλο : «Φ.α.Π.Α στην εστίαση», όπου λίγο εως πολύ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όχι μόνο δεν έγινε μείωση από την πλειοψηφία των καταστηματαρχών του 10% από τη διαφορά ΦΠΑ αλλά αντίθετα οι τιμές παρατηρούνται να έχουν αύξηση 20-30% η οποία ίσχυε από την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση από 13% σε 23%.Βεβαίως ο κ. Αλεξάνδρου καταφέρεται εναντίον των πολυπραγμόνων οικονομικών φωστήρων της Κυβέρνησης αλλά παράλληλα κάνει μία αναιτιολόγητη επίθεση προς τους επιτηδευματίες της εστίασης,
εξομοιώνοντας τους λίγους (αν υπάρχουν, ποιοι είναι;) με τους πολλούς, οι οποίοι εδώ και τρία χρόνια μνημονιακής πολιτικής μαστίζονται από αυτές τις πολιτικές.Και είναι οδυνηρό να διαβάζεις τέτοιου είδους θέσεις, οι οποίοι κατά τα λοιπά αντιτάσσονται στις μνημονιακές πολιτικές, συμπάσχουν και συμπαραστέκονται στους δοκιμαζόμενους πολίτες και ζητούν την ψήφο τους για να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή.
 Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον συμπατριώτη μας ότι η πλειοψηφία των επιτηδευματιών της εστίασης δεν αύξησε τις τιμές όταν αυξήθηκε ο ΦΠΑ σε 23% και απορρόφησε την αύξηση με συμπίεση του κέρδους, ώστε να μην υπάρξει απώλεια πελατών, η οποία θα επέφερε λουκέτα, απώλεια θέσεων εργασίας κλπ.
 Ταυτόχρονα θα επιθυμούσαμε από τον κ. Αλεξάνδρου, εφόσον πιστεύει και αυτός ότι οι πολιτικές του μνημονίου δεν δίνουν λύσεις αλλά αδιέξοδα, να ενημερωθεί καλύτερα για τις συνθήκες που επικρατούν στην εστίαση και στην κοινωνία γενικότερα και προς αυτή την κατεύθυνση είμαστε πρόθυμοι να του παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget