Θήβα - Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας



Συνελήφθησαν, χθες (26-06-2013) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 27 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών από 28χρονο ημεδαπό, η κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία έγινε πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας σε περιοχή της Θήβας. Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα ανήκει σε ημεδαπό ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο ο 28χρονος εργάζεται ως διανομέας.

 Οι αστυνομικοί, ενεργώντας άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν τον 40χρονο και τον 27χρονο, να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στην πόλη της Θήβας και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
 Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η ανωτέρω μοτοσικλέτα ήταν αυτή που είχε κλαπεί χθες το πρωί και αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
 Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget