Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας



« Όρκο στη μνήμη σου δίνουμε όλοι,  πως θα συλλάβουμε τους αδίστακτους εγκληματίες, δολοφόνους..»
 Αγαπημένε συνάδελφε Γιώργο,  Δεν έφυγες ποτέ γιατί οι ήρωες δεν    πεθαίνουν!
 Σαν 'Ηρωα θα σε θυμούνται η οικογένειά σου και όλοι σου οι συνάδελφοι.
 Δεν υπάρχει τίποτε να απαλύνει τη βαθιά οδύνη και θλίψη που σκέπασε τις ψυχές μας από τον άδικο χαμό σου. Τούτη την ώρα όμως,  δεν χωρούν θρήνοι. Όρκο στη μνήμη σου δίνουμε όλοι,  πως θα συλλάβουμε τους αδίστακτους εγκληματίες, δολοφόνους.

 Ξεχειλίζουν συναισθήματα οργής σε όλη την Αστυνομική Οικογένεια για την αδιαφορία της πολιτείας που αντιμετωπίζει τον Αστυνομικό ως ''αναλώσιμο'' υλικό και την αφαίρεση του υπέρτατου αγαθού της ζωής μας ως απλό στατιστικό αριθμό.
 Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες, τους αυτοί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ασφαλή φύλαξη υποδίκων και καταδίκων εγκληματιών, καθώς και αυτοί που δεν θωρακίζουν τόσο θεσμικά όσο και υλικοτεχνικά τον Έλληνα Αστυνομικό, ώστε  να ανταπεξέλθει στο καθήκον του.
 Δεν μας ικανοποιούν παρά μας θυμώνουν κροκοδείλια δάκρυα και ευχολόγια δήθεν συμπαράστασης στην οικογένεια του αγαπημένου μας συναδέλφου.
 Γιώργο, η σύζυγός σου και τα παιδιά σου θα μας έχουν πάντοτε στο πλευρό τους όπως και ολόκληρη την Αστυνομική Οικογένεια.
 Η ηρωική θυσία σου θα μνημονεύεται όσα χρόνια και αν περάσουν και η ανάμνησή σου θα μας συντροφεύει κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας καθώς για εμάς δεν έφυγες ποτέ.
 Γιώργο, Θα ζεις για πάντα στις καρδιές  μας!

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget