Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ -Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ



Καιρός να μιλήσουμε!! Θα υπερασπίζομαι το δικαίωμα των αδυνατων ενάντια στην κατάχρηση εξουσίας ,το δικαίωμα στη διαφορετικότητα.. Γονείς ξυπνήστε!! Δεν είναι τα παιδΙΆ μας αμάξια χαλασμένα να τα πάμε στο συνεργείο, και να περνάνε από το ΚΤΕΟ. Δεν αξιολογείς γεγραμμένα σε λευκό χαρτί. Δεν πιέζεις, δεν εκβιάζεις, δεν αναγκάζεις γονείς να ζητάνε διαγνώσεις . Τα παιδιά μας κινδυνεύουν . Φοβάμαι την... ώρα που θα μπαίνουν σε τάξεις οπλισμένα επειδή τα πιέζουμε.Αντισταθείται γιατί έχετε δύναμη!!
Ενάντια στον οργανωμένο αγώνα να σκοτώσουν την παιδική φαντασία και το γέλιο, στη προσπάθεια να μην χαιρόμαστε τα παιδιά μας γονείς, μελλοντικοί γονείς μικρώνπαιδιών ενωθείτε!

Σεβασμός στη θέληση μας να παραμείνει το παιδί μας όπως είναι, ευέλπις, χαρούμενο, γελαστό και ξέγνοιαστο. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο. Η σιωπή είναι αδυναμία. Ο καθένας θα παίρνει την ευθύνη των πράξεων και λεγόμενων.
 Γονείς σε κατάσταση ανάγξης προσεύχονται τα παιδιά τους να έχουν μυαλό Αϊνστάιν και ήδη εξελιγμένες ικανότητες φύσει και σε ετοιμότητα για κοινή θέα, καθώς κατά κατάχρηση ενός νόμου του 2008, ζητάνε από τα νήπια να επαναφοιτήσουν «διαγιγνώσκοντας» ανύπαρκτες ψυχοδιανοητικές καταστάσεις.Όταν ένα υγιές μηχάνημα το «πειράξεις» αμέσως μετά τη ζελατίνα, το χαλάς.
Τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα συστημάτων που σκοπεύουν στην εκπαίδευση για λίγους.
Η συλλογική αποτυχία μιας τάξης χρεώνεται στο δάσκαλο, δε χρεώνεται στα παιδιά και στους σαστισμένους γονείς που αναρωτιούνται μήπως οι παθήσεις που διαγιγνώσκουν στα παιδιά είναι κολλητικές, διότι έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας.
 Οι προσβολές προσωπικότητας δίνουν και παίρνουν, τα ζευγάρια έχουν εμφύλιο και αν ως ταλαίπωρος δεν δύνασαι να σκεφτείς καθαρά, υποτάσσεσαι.
Σοκ και δέος στα σπίτια των νηπίων.
 Ο Ηρώδης ξανάρχεται.
 Ο Καιάδας είναι πολύ κοντά και για τα 2χρονα αδελφάκια.
Η ψυχή φίλοι μου είναι άβυσσος, και για όσους δε φοβούνται το κολύμπι είναι υπέροχη, και για όσους βλέπουν μόνο σκοτάδι έχει φως και ας λένε το αντίθετο.
 Αφήστε την ψυχή των παιδιών στην ησυχία τους και να υπάρχει σεβασμός στη θέληση κάποιων να θεωρούν τα παιδιά τους τέλεια όπως είναι.
 Η αγάπη είναι πάντα το ζητούμενο..
 Με σεβασμό σε όσους επιλέγουν να αγωνίζονται στην οικογένεια ενωμένοι.
 Με σεβασμό στον αληθινό δάσκαλο που θα μείνει στη μνήμη των τυχερών παιδιών που θα τον τύχουν, ο οποίος έχει θέληση να δουλέψει και να συστήσει τον κύκλο των χαμένων ποιητών.
 
Με τιμή!
ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 ΓΟΝΕΑΣ ΕΝ ΑΓΩΝΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget