Στους Ανεξάρτητους Ελληνες προσχώρησε ο επιστημονικός συνεργάτης του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Γιώργος Ρωμανιάς



Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντήθηκε την Πέμπτη με τον οικονομολόγο και ειδικό σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά, στον οποίο ανέθεσε την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Γραμματείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία."Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον κ. Γιώργο Ρωμανιά στην οικογένεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Ρωμανιάς αναλαμβάνει την..........
ίδρυση, τη λειτουργία και την οργάνωση Γραμματείας Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία σε όλη την Ελλάδα, με ομιλίες, με διάλογο με τους πολίτες και παροχή βοήθειας στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό από την πολιτική της τρόικας", δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ρωμανιάς τόνισε:
"Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, νομίζω ότι πράγματι η ελληνική κοινωνία χρειάζεται αυτή την παρέμβαση, νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο τον τρόπο αντιμετώπισης της ανεργίας, επίσης τη δημιουργία ενός συστήματος αντιμετώπισης των ασφαλιστικών προβλημάτων και κυρίως των συνταξιοδοτικών ζητημάτων.
Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης σήμερα έχει διαλυθεί, χρειάζεται η ανάταξη του και πράγματι θα προσπαθήσουμε μέσα στην οικογένεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δημιουργήσουμε συνθήκες λειτουργίας ενός νέου συνταξιοδοτικού συστήματος και να δώσουμε ελπίδα και αποτέλεσμα στον ελληνικό λαό".

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget