Κουβέλης ο γλωσσοπλάστης, από την απαγκίστρωση στη... ριγμάτωση!



Καθότι δικηγόρος, ο Φώτης Κουβέλης ανήκει στους γλωσσοπλάστες της ελληνικής πολιτικής. Ξέρει πώς να ελιχθεί, ανήκει στην παλιά σχολή... που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα πράττει... αλλά το βασικότερο, είναι ο τρόπος. Οι γλωσσοπλάστες πολιτικοί , χρησιμοποιώντας διαφορετικές λέξεις, λένε ένα και το αυτό!Θυμάστε την "Απαγκίστρωση" από το μνημόνιο; Μετεκλογικά ανέκρουσε πρύμναν και εφαρμόζει στο ακέραιο τις «μνημονιακές  υποχρεώσεις» και  αυτό γιατί; Για να μας «απαγκιστρώσει» πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει την αγκίστρωση! Το καινούριο λεκτικό εύρημα του κ. Κουβέλη και αφού βγήκε από την τελευταία σύσκεψη των αρχηγών έτοιμος να σκάσει από το κακό που τον βρήκε…
απαράδεκτο έλεγε και ξανάλεγε, είχε δηλώσει «απαραδέκτο αν καθυστερήσει να έρθει στη Βουλή το αντιρατσιστικό , διεκδικώ να έρθει  σχέδιο νόμου και αυτό είναι του υπουργείου Δικαιοσυνης».
 Ήταν τόσο απαράδεκτο που έπρεπε να δώσει βεβαιώσεις για τη σταθερότητα της κυβέρνησης, όχι δεν είπε ότι δεν θα απαγκιστρωθεί αλλά ότι «Δεν είναι απαρχή ρηγμάτωσης της κυβέρνησης το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο»(MEGA).
 Άλλο η απαγκίστρωση άλλο η απαρχή… ριγμάτωσης! 

Ν.Π  
ΠΗΓΗ http://newpost.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget