Στο ΕΣΠΑ νέο έργο με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού ΧΥΤΑ Δήμου Σκύρου»



Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ το νέο έργο με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού ΧΥΤΑ Δήμου Σκύρου», συνολικού προϋπολογισμού 295.880,00 €.
Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά, η νέα απόφαση ένταξης για τη χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 - 2013» του έργου: «Προμήθεια εξοπλισμού ΧΥΤΑ Δήμου Σκύρου», συνολικού προϋπολογισμού 295.880,00 €.
Ο εξοπλισμός του ΧΥΤΑ θα περιλαμβάνει:

I- Ένα θρυμματιστή δυναμικότητας μεγαλύτερης των 30 κ.μ./ώρα, σε διαφόρων ειδών προϊόντα κλαδέματος. Σκοπός της προμήθειας είναι η ορθολογική - καλύτερη διαχείριση- αξιοποίηση των προϊόντων από τα κλαδέματα, που γίνονται σε κοινόχρηστούς χώρους, καθώς και αυτών που προέρχονται από αποκομιδή.
4 Ένα πετρελαιοκίνητο τριαξονικό φορτηγό με ανατρεπόμενη καρότσα ωφέλιμου φορτίο τουλάχιστον 13 τόνους, το οποίο θα έχει ευελιξία στην κίνηση τόσο εντός της πόλης όσο και εκτός. Θα χρησιμοποιείται για χωματουργικές εργασίες, φόρτωση, μεταφορά και εκκένωση χωμάτων ογκωδών απορριμμάτων, μπαζών, κλπ.
4- Ένας πετρελαιοκίνητος λαστιχοφόρος εκσκαφέας - φορτωτής με χωρητικότητα κάδου περίπου 1,3 κ.μ.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς επισήμανε: «Προχωρούμε στη χρηματοδότηση με το ποσό των 295.880,00 € για την υλοποίηση μιας ακόμη σημαντικής παρέμβασης στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων για το νησί της Σκύρου. Αξιολογούμε και εντάσσουμε προτάσεις των Δήμων, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε έργα, που έχουν ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget