Με φορείς της Βοιωτίας συναντήθηκε κλιμάκιο της ΝΔ



Διαδοχικές επαφές με εκπροσώπους φορέων της Βοιωτίας είχε η βουλευτής Καρδίτσας της Ν.Δ Ασημίνα Σκόνδρα,στα πλαίσια των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος.
Συνοδευόμενη και από άλλα στελέχη της Ν.Δ., συναντήθηκε με αιρετούς, εκπρόσωπους των παραγωγικών τάξεων και επικεφαλής οργανισμών, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων του νομού. Από τις επαφές αυτές απουσίαζαν οι βουλευτές του νομού, παρότι είχαν ενημερωθεί, σύμφωνα με το γραμματέα της ΝΟΔΕ Γ. Λιανό.
 Η κ. Σκόνδρα υποστήριξε ότι τα δύσκολα έχουν περάσει και η τρικομματική κυβέρνηση είναι η μόνη εναλλακτική πρόταση, ώστε να μην προκληθεί στη χώρα ακυβερνησία, στρέφοντας τα βέλη της προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δηλώσεις της ανέφερε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα των πολιτών αλλά σταδιακά αρχίζει η ανάκαμψη.
 «Συμμεριζόμαστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι. Οι πολίτες κάνουν πολλές θυσίες, τώρα όμως βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο. Ήδη έχουμε τα πρώτα πλεονάσματα που αυτό σημαίνει ότι σταδιακά αρχίζει η ανάκαμψη. Η αγωνία του κόμματος και της κυβέρνηση είναι να αναχαιτίσουμε την τεράστια ανεργία που το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά νέα παιδιά με πολλά προσόντα που δυστυχώς αναγκάζονται να εγκαταλείψουν ακόμα και την πατρίδα μας. Για αυτό προσπαθούμε με κάθε τρόπο να καταγράψουμε όλα τα ζητήματα και να τα συζητήσουμε ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε αποτελεσματικότεροι».Το Κλιμάκιο της Ν.Δ. βρέθηκε και στη Θήβα στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας και συναντήθηκαν με φορείς του επιμελητηρίου. Επίσης ήταν εκεί εκπρόσωποι του Ιατρικού συλλόγου Θήβας, Αγρότες και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων.
Στο κλιμάκιο της ΝΔ ήταν η κ.Ασημίνα Σκόνδρα, Ευάγγελος Μπασιάκος, Λάμπρος Κούτσικος και Δημήτριος Μπαζικος.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget