Τα τελευταία σοβιετικά κράτη, η εκδίκηση της «φραπελιάς» και το επόμενο θύμα του ΔΝΤ



Σε ένα μήνα προστέθηκαν και άλλοι 95.000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα. Κι ο Μανιτάκης δεν μπορεί να βρει λύση με λίγους επίορκους. Καλά λένε, ότι μαζί με την Βόρεια Κορέα είμαστε τα τελευταία σοβιετικά κράτη στον κόσμο (η Κούβα ξέφυγε).
 Και φανατικός αντισιωνιστής ο Τσάβες, εκτός από εχθρός των ομοφυλοφίλων. Έχει να πει κάτι επ’ αυτού ο Αλέξης; Ή τουλάχιστον να εξηγήσει τι σήμαινε η δήλωσή του στην «Αυγή», ότι «ο Ούγκο Τσάβες ήταν εμπνευστής των ιδεών της δημοκρατίας και των μεγάλων επαναστατικών, δημοκρατικών και προοδευτικών κατακτήσεων»!..
 Η τύχη της Κύπρου παιζόταν και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών αποκοιμήθηκε!
Η Λαγκάρντ είχε ψιθυρίσει, όταν το πρόσεξε: «Καταλαβαίνω γιατί δεν ακούγεται η Γαλλία». Το κακό είναι, ότι η τύχη μας δεν κρίνεται από τους «κοιμισμένους» πολιτικούς, αλλά από τους ξύπνιους που παίζουν στα δάχτυλά τους τούς «κοιμισμένους».
 Η Σλοβενία -παρά τις διαψεύσεις- είναι έτοιμη για το ΔΝΤ. Θα θυμηθούν οι Έλληνες αρμόδιοι να υπενθυμίσουν στους Σλοβένους, τις άκρως ανθελληνικές θέσεις τους, όχι μόνον στο ζήτημα των Σκοπίων, αλλά και στην οικονομική κρίση μας; Πάντα ταυτισμένοι με τους Γερμανούς, στάζουν χολή οι Σλοβένοι πολιτικοί όταν μιλούν για την Ελλάδα.
 Περιπολικό «Λαμποργκίνι» στην Αστυνομία! Όχι στην Ελλάδα βέβαια, αλλά στο Ντουμπάι. Η πανάκριβη Laborgini Aventador -αξίας 500.000 ευρώ περίπου-, έγινε περιπολικό! Με τελική ταχύτητα 350 χλμ./ώρα και 700 ίππους, δεν γλιτώνει ούτε ο Παλαιοκώστας.
 Η εκδίκηση της «φραπελιάς»! Έλληνες επιστήμονες κατοχύρωσαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων το φύλλο της ελιάς, που αποδείχτηκε ότι είναι ήπιο διουρητικό για χρήσεις σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών και προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, με σκοπό τη ρύθμιση της λειτουργίας των νεφρών.
 Υπάρχουν όμως συγγράμματα Γάλλων, μελών εξερευνητικών ομάδων, που χαρακτηρίζουν τα φύλλα της ελιάς και ως σπουδαίο αντιπυρετικό και αντιβιοτικό. Το κακό είναι ότι αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη φαιδρότητα στην Ελλάδα πριν από χρόνια, όταν ο κόσμος άρχισε να μαζεύει φύλλα ελιάς και παρασκεύαζε ροφήματα αναμένοντας θεραπεία από τον καρκίνο.
 Την ίδια ώρα, που ο θόρυβος για τη "φραπελιά" και η κακή της δημοσιότητα βρίσκονταν στο ανώτατο σημείο τους, επιχειρηματίες από τη γειτονική Τουρκία αντιλήφθηκαν την αξία των φύλλων, φύτεψαν ελληνικές ποικιλίες ελιάς και μπήκαν δυναμικά στην βιομηχανική παραγωγή τσαγιού από φύλλα ελιάς (δήλωσε ο καθηγητής Δενδροκομίας, Αθανάσιος Ρούμπος).
 Στις Η.Π.Α. και την Ιαπωνία, τα φύλλα της ελιάς είχαν από χρόνια ενταχθεί στον Οργανισμό Φαρμάκων. Αυτόν τον "ελληνικό χρυσό", τον περιφρονήσαμε.
 Στην Ολλανδία δημιούργησαν μαγιονέζα με γεύση μαριχουάνας. Η μαγιονέζα θα σερβίρεται ως σως για τηγανητές πατάτες. Έτσι εξηγείται, γιατί ο διάδοχος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Ολλανδός Ντάισελμπλουμ, τα λέει τόσο μπερδεμένα για τις Τράπεζες. Τρώει πολλές πατάτες με την ολλανδική σως.

Καλλισθένης

Δημοσίευση σχολίου

Disqus
Blogger

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget