Παίκτες ΑΕΚ σε Κατίδη: Τι έκανες ρε μ@@@κα;



Ο διαιτητής σφύριζε τη λήξη, η ΑΕΚ πανηγύριζε μία σπουδαία νίκη επί της Βέροιας και στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ δεν έβλεπες χαμόγελα. Λίγα λεπτά... νωρίτερα, ο Γιώργος Κατίδης είχε πανηγυρίσει ναζιστικά -αγνοώντας, όπως ο ίδιος είπε, τη σημασία αυτής της κίνησης- και άπαντες είχαν ξενερώσει. Χαρακτηριστική η εικόνα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως γράφει το contra, έκανε έντονες παρατηρήσεις στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος δεν είχε καταλάβει το μέγεθος του λάθους του. «Τι έκανες, ρε μ@λ@κ@! Τόσοι πανηγυρισμοί υπάρχουν, αυτό βρήκες να κάνεις; Μας ξενέρωσες», ήταν μερικά από τα λόγια που ακούστηκαν, με τον Κατίδη να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έκανε μετά το γκολ που πέτυχε.
Μόλις του εξήγησαν τη σημασία του ναζιστικού χαιρετισμού, ξέσπασε σε λυγμούς: «Ειλικρινά, δεν ήξερα. Τώρα το έμαθα! Εγώ το έκανα για να ξεσηκώσω τους οπαδούς μας».
Ανακοίνωση κατά του Γιώργου Κατίδη και του φασιστικού πανηγυρισμού του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βέροια εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ...
η οποία κάλεσε τα αρμόδια όργανα να παρέμβουν και να υπάρξουν κυρώσεις για την ενέργεια του άσου της «Ένωσης».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Την ημέρα που στη Θεσσαλονίκη τιμήθηκε η μνήμη χιλιάδων Εβραίων που οδηγήθηκαν από του ναζιστές στα κρεματόρια του Άουσβιτς, στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ένας Θεσσαλονικιός, στον αγώνα ΑΕΚ - Βέροια ο Γιώργος Κατίδης χαιρέτησε ναζιστικά». Μάλλον ο κύριος Κατίδης δεν γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα προσφύγων, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το ρατσισμό και τον φασισμό. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και των αρμοδίων οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το δηλητήριο του ναζισμού δεν πρέπει να μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο».


ΠΗΓΗ http://www.thestival.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget