Παράπονα από τους αστυνομικούς της Βοιωτίας-ανακοίνωση Ε.Α.Υ.



Με έγγραφό της προς την Α.Δ. Βοιωτίας, την ΓΑΔΠΣΕ και την ΠΟΑΣΥ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ενημερώνει για την οριακή κατάσταση που έχουν φθάσει τα μέλη της, εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων.
 Το έγγραφο αναφέρει χαρακτηριστικά:
 Σας ενημερώνουμε ότι καθημερινά δεχόμαστε παράπονα συναδέλφων, από τις αρχές Φεβρουαρίου (έναρξη αγροτικών κινητοποιήσεων), μέχρι σήμερα για:
 1) Μη τήρηση ωραρίου. 2) Μή χορήγηση Η. Α. όπως προβλέπεται. 3) Συγκρότηση διμοιρίας από τα ίδια άτομα (ενώ αυτή συγκροτείται από σύνολο 37 συναδέλφων) και ίδιες Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές (Υπηρεσίες) να υπολειτουργούν και κάποιοι συνάδελφοι να ταλαιπωρούνται και να καταπονούνται περισσότερο.

 4) Η οικονομική εξαθλίωση που έχουμε δεχτεί το τελευταίο διάστημα, σε συνάρτηση με την μη απασχόλησή τους σε νυχτερινή εργασία κατά τον μήνα Φεβρουάριο, έχει ως αποτέλεσμα, να υπάρχουν συνάδελφοι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα απαραίτητα όσον αφορά τις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.
 Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Νομό, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, για το αποτέλεσμα που έχει επέλθει στην Αστυνόμευση και στην πάταξη της εγκληματικότητας στην περιφέρεια της Βοιωτίας, όμως βρίσκονται σε οριακή κατάσταση.
 Καλούμε την φυσική ηγεσία όπως δώσει λύσεις άμεσα, για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, για την Υπηρεσιακή και ψυχική ηρεμία των συναδέλφων και κυριότερα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της αποστολής μας, που είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
 ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ: α) Παρέμβαση της Ομοσπονδίας, για παράταση έως την 31-04-2013, του χρόνου λήψης υπολοίπου κανονικής αδείας του έτους 2012. β) Η συγκρότηση της Δ.Υ. να γίνεται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε και κάποιες Υπηρεσίες να μην υπολειτουργούν και κάποιοι εκ των συναδέλφων που συνθέτουν την διμοιρία να μην αισθάνονται αδικημένοι. γ) Έκδοση διαταγής στις Υπηρεσίες για την χορήγηση των οφειλόμενων Η.Α. και επιπλέον αυτών, λόγω υπεραπασχόλησης και καταπόνησης των συναδέλφων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ


ΠΗΓΗ http://www.siriosfm.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget