Στην Εθνική αύριο το πρωί οι αγρότες της Βοιωτίας



Αποφασισμένοι όχι μόνο να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να παραμείνουν στα μπλόκα αλλά και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες της Βοιωτίας.
 Σε συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στον Ορχομενό και σε άλλες περιοχές του νομού αποφασίστηκε να βγουν και πάλι πεζή αύριο στις 11 το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας διαμαρτυρόμενοι για την αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματά τους.
Οι αγρότες που ήδη έχουν δεχθεί μεγάλο πλήγμα στο εισόδημά τους βρίσκονται σε απόγνωση αφού καθημερινά διαπιστώνουν να αυξάνεται το κόστος παραγωγής και να καθίστε απαγορευτική η καλλιέργεια των χωραφιών τους με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους, την τοπική οικονομία αλλά και γενικότερα την οικονομία της χώρας και τον πρωτογενή τομέα.

 Οι αγρότες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο κόστος παραγωγής ζητώντας φθηνό πετρέλαιο και ρεύμα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες καλλιέργειας τονίζοντας παράλληλα πως κάθε κατεύθυνση ότι πλέον ο αγώνας τους για επιβίωση δεν αφορά μόνο εκείνους αλλά όλη την κοινωνία δεδομένου όπως επισημαίνουν ότι «χωρίς αγροτική παραγωγή δεν υπάρχει μέλλον για κανέναν».


Πηγη: Viotianet.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget