ακρωτηρίασε κατά λάθος το δάχτυλο βρέφους



Φρίκη στη Μυτιλήνη. Μαθητευόμενη νοσηλεύτρια, ακρωτηρίασε κατά λάθος το δάχτυλο βρέφους. Πέταξε στα σκουπίδια το ακρωτηριασμένο δάχτυλο, το τύλιξε σαν να μην τρέχει τίποτα και το παρέδωσε στους γονείς. Όταν αυτοί διαμαρτυρήθηκαν, οι ειδικευόμενοι γιατροί που το εξέτασαν, απλά είπαν στους γονείς να φύγουν…

 Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα «Εμπρός», το βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με υψηλό πυρετό. Με εντολή της προϊσταμένης του Τμήματος, φοιτήτρια της Νοσηλευτικής Σχολής πήγε για να βγάλει τον ορό από το βρέφος. Η κοπέλα στην προσπάθεια της να αφαίρεσει τον ορό, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ακρωτηρίασε το παιδί, κόβοντας ένα κομμάτι από το δάχτυλο του χεριού του και συγκεκριμένα την πρώτη φάλαγγα δακτύλου του χεριού του.


 Αντί να πανικοβληφθεί, η μαθητευόμενη νοσηλεύτρια, πέταξε στα σκουπίδια (!) το κομμάτι του δάχτυλου του βρέφους που έκοψε. Έκλεισε με αιμοστατικές γάζες την πληγή και παρέδωσε το μωράκι στους γονείς του, σαν να μην τρέχει τίποτα.

 Οι γονείς, οι οποίοι πίστευαν ότι οι γάζες στο δαχτυλάκι του μωρού τους ήταν από τον ορό, κατάλαβαν τι είχε συμβεί, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους. Σοκαρισμένοι, επέστρεψαν στο νοσοκομείο, όπου όμως τους περίμεναν οι συμφοιτητές της κοπέλας. Οι ειδικευόμενοι γιατροί που εξέτασαν την πληγή του βρέφους, δεν κάλεσαν κάποιον ειδικευμένο γιατρό και είπαν στους γονείς να φύγουν!

 Για το τραγικό περιστατικό έχει ενημερωθεί η διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ αναμένονται εξηγήσεις και εξελίξεις. Αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, θα δουλέψουν στο χώρο της Υγείας;


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget