Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας "ρίζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ"



Η "ρίζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ" είναι ένας καινούριος ιστότοπος που παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών στους τομείς της διαδικτυακής προβολής, προώθησης και πώλησης ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η "ρίζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ" δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για οτιδήποτε ελληνικό με την πεποίθηση πως οι ελληνικές ιδέες, τα ελληνικά προϊόντα και οι υπηρεσίες μπορούν να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε πεπεισμένοι πως η "ρίζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ" θα αποτελέσει κάτι παραπάνω από έναν ιστότοπο. Θα αποτελέσει μια πλατφόρμα συνεργασίας, η οποία θα αναδείξει και θα προωθήσει κάθε τι ελληνικό. Επιθυμία μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον Έλληνα παραγωγό και δημιουργό να προβάλει, να προωθήσει και να πουλήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του με τον πιο αποδοτικό και τεχνολογικά άρτιο τρόπο. Επιδίωξη μας είναι να δημιουργήσουμε μία γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στον παραγωγό – δημιουργό και τον καταναλωτή.

 Εργαζόμαστε με γνώμονα την ανάγκη του καταναλωτή να προμηθευτεί απευθείας ελληνικά προϊόντα στη καλύτερη δυνατή τιμή και ποιότητα, καθώς και ην επιθυμία του παραγωγού - δημιουργού να κερδίσει την αναγνώριση, την εμπιστοσύνη και τη καταξίωση που αξίζουν τόσο τα προϊόντα του, όσο και η προσωπική του προσπάθεια.
 Η "ρίζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ" διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει την πρώτη ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα ενισχύσει τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική σκέψη και την επιχειρηματικότητα προς όφελος τόσο του παραγωγού, όσο και του καταναλωτή.
 Για μας η "ρίζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ" αντλεί ψυχή και δύναμη από κάθε Έλληνα, μεταγγίζοντάς τη σε κάθε πολίτη του κόσμου.
 Aπευθύνουμε πρόταση συνεργασίας σε όλους εσάς που δραστηριοποιείστε στην αγροτική και στην κτηνοτροφική παραγωγή, στην μεταποίηση και στην εμπορία προϊόντων διατροφής (είτε λιανικής, είτε χονδρικής), καθώς και σ' εσάς που δραστηριοποιήστε στον τουρισμό, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, στις τέχνες και στον πολιτισμό, αλλά και σε οτιδήποτε είναι καινοτόμο, ξεχωριστό και αποκλειστικά ελληνικό.
 Σας προσκαλούμε να πλοηγηθείτε στην πλατφόρμα μας, να ενημερωθείτε για την ποικιλία των υπηρεσιών μας, να εκτιμήσετε τις ανταγωνιστικές μας τιμές και να πάρετε μια γεύση από το αύριο.
 Η διεύθυνση της πλατφόρμας είναι www.rizaelliniki.gr. Στην παρούσα κατάσταση βρίσκεται σε μορφή BETA (δοκιμαστική έκδοση). Στις αρχές Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget