Αύξηση των εργατικών ατυχημάτων καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗΚατακόρυφη αύξηση του δείκτη ατυχημάτων στη ΔΕΗ καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ συνδέοντας το ανησυχητικό αυτό φαινόμενο με τις «τραγικές ελλείψεις» εργατοτεχνικού προσωπικού, καθώς και με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εργασίας.
  «Έχουμε χρέος να φωνάξουμε για πολλοστή φορά προς κάθε κατεύθυνση ότι οι ελλείψεις προσωπικού στη ΔΕΗ έχουν τραγικές συνέπειες» λέει η ΓΕΝΟΠ εκφράζοντας τις ευχές της «ο συνάδελφος μας που χθες τραυματίστηκε στο Νότιο Πεδίο του ΛΚΔΜ, να ξεπεράσει τον βαρύτατο τραυματισμό του και να γίνει καλά».
  Όπως αναφέρει η ΓΕΝΟΠ στην ανακοίνωσή της, «Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ένα θλιβερό προνόμιο των εργαζόμενων στη ΔΕΗ: τα εργατικά ατυχήματα,
που εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων εργατοτεχνικού προσωπικού καθώς και των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών εργασίας, ανεβάζουν το δείκτη ατυχημάτων στη ΔΕΗ κατακόρυφα».
   Αυτή την ώρα όλοι μας, όλοι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ευχόμαστε ο συνάδελφος μας που χθες τραυματίστηκε στο Νότιο Πεδίο του ΛΚΔΜ, να ξεπεράσει τον βαρύτατο τραυματισμό του και να γίνει καλά».
 «Την ίδια στιγμή όμως έχουμε χρέος να φωνάξουμε για πολλοστή φορά προς κάθε κατεύθυνση ότι οι ελλείψεις προσωπικού στη ΔΕΗ έχουν τραγικές συνέπειες» καταλήγει η ΓΕΝΟΠ.
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget