ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΙΑ , ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Το άρθρο 2 του καταστατικού μιλάει για τους σκοπούς του Συλλόγου. Ο πρώτος σκοπός του Συλλόγου είναι : «Η προστασία του περιβάλλοντος δια της αποτροπής κάθε πράξης, απ’ όπου και αν προέρχεται, που το υποβαθμίζει και η αποκατάσταση κάθε συντελεσθείσης επ’ αυτού βλάβης». Άρα δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια όταν βλέπουμε να καταστρέφεται το περιβάλλον.

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έγινε κάτι φοβερό.

Στη χωματερή επί της Λεωφόρου Χαλκουτσίου δίπλα στο Στάδιο ένα νέφος καπνού σκέπασε την περιοχή, η μυρωδιά έφτανε μέχρι το λιμάνι στη Σκάλα Ωρωπού. Καίγονταν διάφορα σκουπίδια, λάστιχα, πλαστικά όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες.

Πηγαίνοντας εκεί ρωτήσαμε δύο εργάτες του Δήμου Ωρωπού ποιος ήταν υπεύθυνος για τη φωτιά και η απάντηση ήταν ο Δήμος.

 Πήρα τηλέφωνο τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, οποίος ήρθε την ώρα που φωτογράφιζα και ενοχλήθηκε για αυτό. Εγώ του είπα ότι όταν βλέπουμε να κάνετε καλά έργα σας δίνουμε συγχαρητήρια. Τα αρνητικά θα τα καταγγέλουμε και θα πιέζουμε με κάθε τρόπο για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία της ζωής.

Στο Δημοτικό Στάδιο που είναι δίπλα , πήγαν παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Ωρωπού να κάνουν προπόνηση και έφυγαν γιατί δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν!!
 
Στην χωματερή στην οδό Πινδάρου στο Χαλκούτσι περιμένουμε και εκεί φωτιά κύριοι του Δήμου Ωρωπού;
 
Ο Πρόεδρος το Δ.Σ.

Κωνσταντίνος Γιαννακάκης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget