Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεβάδειας συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους



Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεβάδειας  συμπαραστέκεται στον δίκαιο  αγώνα των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και στον Δήμο Λεβαδέων και στηρίζει τις αποφάσεις τους  για αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Tα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που ψηφίστηκαν από την Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο του 3ου Μνημονίου,  φέρνουν σε απόγνωση, εξαθλίωση και απελπισία τους Έλληνες πολίτες χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον της χώρας μας και των Ελλήνων, δεδομένου ότι τα μέτρα αυτά θα φέρουν μεγαλύτερη ύφεση και απομακρύνουν την ανάπτυξη, οι περισσότερες δε διατάξεις του πολυνομοσχεδίου είναι αντισυνταγματικές.

Ειδικότερα οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν στη Δημόσια Διοίκηση, τους ΟΤΑ Α΄ και Β΄βαθμού για μονίμους και αορίστου χρόνου εργαζόμενους  θεμελιώνουν συνθήκες τρόμου, καταναγκασμού και πογκρόμ μαζικών απολύσεων.

 Η απόλυση  πάνω 30.000 δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2013 και μέχρι 150.000 μέχρι το 2015,οι υποχρεωτικές μετατάξεις ,η υποχρεωτική θέση σε διαθεσιμότητα και ο περιορισμός της διάρκειας ισχύος των πινάκων διορισμού μέσω ΑΣΕΠ  σε τρία  χρόνια ,οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα , υποβαθμίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μετατρέπουν τον εργαζόμενο σε res.

Ο Δικηγορικός  Σύλλογος Λεβάδειας θα είναι συνοδοιπόρος σε όλους τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΣΕΡ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ                          ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget