Τζανέτος Καραμίχας: Ας κάνει πρώτα τον έλεγχο και μετά να βγάλει ανακοινώσεις ο κ. Χαρακόπουλος



«Δεν μπορεί ένας Αναπληρωτής Υπουργός ο οποίος από ότι αντιλαμβάνομαι δεν έχει παράξει έργο και ο οποίος ως βουλευτής και ως Υπουργός ζει από το κράτος, να αποκαλεί κρατικοδίαιτους αγροτοσυνδικαλιστές, ανθρώπους οι οποίοι παράγουν πολλά προϊόντα και αγαθά για την χώρα. Φοβάμαι συνολικά για την πορεία του πολιτικού συστήματος διότι οι πολιτικοί έχουν χάσει τον έλεγχο πλέον και νομίζουν ότι με το να καταστραφούν όλοι οι θεσμοί στην χώρα θα βγούμε από την κρίση. Εγώ, είχα προκαλέσει τον προηγούμενο Υπουργό ΑΑΤ να κάνει έλεγχο δεκαετίας, όχι πενταετίας. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός είναι να κάνει πρώτα τον έλεγχο και μετά να βγάλει ανακοίνωση με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου. Αυτό που έκανε είναι πολιτική παλιανθρωπιά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας στον ΑΓΡΟΤΥΠΟ.

«Κάνε τον έλεγχο και αν βρεις για παράδειγμα τον Καραμίχα κλέφτη, ο οποίος καταχράται τα χρήματα των Ελλήνων αγροτών, στείλε τον στον Εισαγγελέα.
Εγώ θεωρώ ότι έβγαλε μια “ρουκέτα” για να καλύψει την ανυπαρξία του στο Υπουργείο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ αναφερθείς στην ανακοίνωση Χαρακόπουλου για το θέμα των ενισχύσεων σε ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ.
 
Στο ίδιο ρεπορτάζ του ΑΓΡΟΤΥΠΟ ο κ. Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος (ΓΕΣΑΣΕ) δήλωσε: «Ο έλεγχος είναι ευπρόσδεκτος. Τόσο βαρύγδουπες εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγιναν. Τέτοιοι έλεγχοι έχουν γίνει και στο παρελθόν φαντάζομαι. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω αν και δεν το λέω με σιγουριά, το πόρισμα θα πρέπει να βγει σε ένα μήνα».
 
Τέλος ο κ. Θανάσης Λύγδας, πρώην πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδας (ΣΥΔΑΣΕ) τονίσε: «Καταρχήν θα πρέπει να πούμε ότι δεν είμαι πλέον πρόεδρος διότι η ΣΥΔΑΣΕ από τις 21 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει την λειτουργία της με απόφαση που ελήφθη από την Γενική Συνέλευση, την οποία στην συνέχεια στείλαμε και στο πρωτοδικείο. Όσον αφορά τον έλεγχο αυτό που έχω να δηλώσω είναι: καλώς να έρθουν να κάνουν ελέγχους».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget