ΠΑΜΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ Δ.Σ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Στα βάρβαρα μέτρα που συναποφασίζουν Τρόικα-συγκυβέρνηση-ΕΕ και κεφάλαιο, δε θα υπάρξει τέλος αν δε τα σταματήσει με σθένος και αποφασιστικότητα ο λαϊκός παράγοντας, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία.

Η ζωή του λαού κάθε μέρα κάνει άλματα προς τα πίσω. Παίρνουν πίσω όχι μόνο δικαιώματα που κατακτήθηκαν βήμα-βήμα με αδιάκοπους αγώνες και αίμα αλλά μας γυρνούν στην εποχή του μαστίγιου, στην ασταμάτητη δουλειά ήλιο με ήλιο. Στο 2012 συζητούν για κατάργηση του 8ωρου, για 13 ώρες δουλειάς την ημέρα για ζωή-σκλαβιά.

Ο «κοπανιστός νέος αέρας» που δήθεν φυσούσε στην Ευρώπη μας φέρνει αγκαλιά με την πιο σκληρή δέσμη μέτρων.
Έχουμε μια τρικομματική κυβέρνηση αδίστακτη που είναι γερά δεμένη στο άρμα των μονοπωλιακών ομιλών και η επίθεση αποδεικνύεται στην πράξη πως  δε μπορεί να σταματήσει ούτε με συνθήματα ούτε με μεγαλοστομίες και φλυαρίες. Είναι πόλεμος και στον πόλεμο χρειάζεται καθαρή ταξική στάση, οργάνωση, αντοχή, θυσίες. Όσο οι εργάτες θα αφήνουν στην άκρη τη δύναμη τους, το δίκιο δε θα γίνεται νόμος.

Για τους παραπάνω λόγους οι εκλεγμένοι του ΔΣ του ΕΚ Λιβαδειάς που συντάσσομαστε με τις γραμμές του ΠΑΜΕ καλούμε σε άμεση Συνεδρίαση το ΔΣ ώστε στα πλαίσια αυτά οι εργαζόμενοι  της περιοχής μας να δώσουν άμεση απάντηση στα αντεργατικά μέτρα και να παρθεί απόφαση άμεσης απάντησης με ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.
 
Τα μέλη του ΔΣ

Γιώργος Πελέκης
 Νατάσα Τάτση

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget