Καταγγελία συλλόγου σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας για Χαλυβουργία


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ
  
Ο Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ Λαμίας καταγγέλει τη συγκυβέρνηση (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) ως τη βασική υπεύθυνη για την απαράδεκτη προσπάθεια καταστολής του αγώνα των χαλυβουργών με επέμβαση των ΜΑΤ  μετα από εισαγγελική απόφαση.

Επιβεβαιώνεται και πάλι ότι αυτό το κράτος, οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους είναι ενωμένοι ενάντια στους εργάτες, τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη λαϊκή οικογένεια που αγωνίζεται απεγνωσμένα να τα βγάλει πέρα.

Το χτύπημα της απεργίας που επιχειρήθηκε δεν στοχεύει μόνο τους απεργούς Χαλυβουργούς, που απεργούν επί 9 μήνες για τα στοιχειώδη δικαιώματα.

 Αποτελεί επίθεση στο σύνολο της εργατικής τάξης, προκειμένου να σκύψει το κεφάλι, για να περάσει ο οδοστρωτήρας της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.
 
Τα ίδια σχέδια έχουν και για εμάς τα παιδιά της εργατικής τάξης.Να δουλεύουμε με σκυμμένο το κεφάλι στις πιο άθλιες συνθήκες, για 400€. Αυτό δε θα περάσει!
 
Ο αγώνας των Χαλυβουργών είναι δίκαιος αγώνας.
   
 Οι φοιτητές και οι σπουδαστές που βλέπουμε τις οικογένειές μας να μην τα βγάζουν πέρα με την ανεργία και τους μισθούς πείνας στεκόμαστε στο πλευρό των απεργών χαλυβουργών που δίνουν τη μάχη κόντρα στις 120 απολύσεις και τους μισθούς των 400€. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας. Η νίκη τους θα είναι νίκη όλου του λαού.
  
Ο  Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ απαιτεί να αποσυρθούν αμέσως τα ΜΑΤ απ’ τη «Χαλυβουργία» και να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.
          
 Καλεί σε ένταση της αλληλεγγύης στον αγώνα των χαλυβουργών απ’ όλο το λαό και τη νεολαία. Η τρομοκρατία κατά του λαού μας δεν πρέπει να περάσει.
 
Το Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ                                                                                
 
Γαλανάκης Χαράλαμπος

Ευσταθίου Ευστάθιος

Κατσαρός Δημήτρης

Κουκουλανάκη Ελευθερία

Μπουλαξής Ιωάννης

Πανταζής Πάρης

Τουντόσεκ Αλέξανδρος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget