ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ'' Χωρίς αξιολόγηση η στελέχωση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων''


Πριν από λίγο καιρό, στο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίσαμε  τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου Θηβαίων.

Σε αυτόν τον Οργανισμό με τις πολλές αρμοδιότητες και ευθύνες θα έπρεπε, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπει ο Νόμος, να αξιολογηθούν και να αξιοποιηθούν οι υπάλληλοι του Δήμου, μηδενός εξαιρουμένου, ώστε να τοποθετηθούν στις σωστές θέσεις.

Στον Νόμο αυτό προβλέπεται επίσης ότι η αξιολόγηση γίνεται βάση των πτυχίων του υπαλλήλου, των γνώσεων, ακόμη και της προϋπηρεσίας του.

Οι υπάλληλοι που θα στελεχώνουν τον Οργανισμό ορίζονται με απόφαση Δημάρχου εφόσον όμως πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

 Αντ’ αυτού πληροφορούμαστε ότι με εντολή Δημάρχου έχουν ήδη τοποθετηθεί κάποιοι υπάλληλοι στον Οργανισμό χωρίς όμως να έχει γίνει σωστή αξιολόγηση.

Έτσι, πιθανόν κάποιοι άλλοι υπάλληλοι με περισσότερα προσόντα να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός αντικειμένου.

κ. Δήμαρχε, πριν ο Οργανισμός πάρει άλλη μορφή από αυτήν που όλοι προσδοκούμε, καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε έναν διάλογο με τους εργαζόμενους, για να ακούσετε απόψεις ή και διαφωνίες, ώστε να έχετε πληρέστερη και αντικειμενικότερη εικόνα προκειμένου να μην αδικήσετε και να μην αδικηθείτε.

Επίσης κ, Δήμαρχε θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι όταν οριστεί και συνεδριάσει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο εκείνο είναι που θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιοι υπάλληλοι και που θα τοποθετηθούν....

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget