Επεισόδια μεταξύ Χρυσής Αυγής και αντεξουσιαστών στη Λιβαδειά – Τουλάχιστον 26 συλλήψεις


Επεισόδια μεταξύ Χρυσής Αυγής και αντεξουσιαστών στη Λιβαδειά – Τουλάχιστον 26 συλλήψεις

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της Λειβαδιάς, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντεξουσιαστών.
Ειδικότερα, μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια, όταν οι αντεξουσιαστές αντελήφθησαν την παρουσία τους και τους επιτέθηκαν.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και σημειθηκαν σοβαρές συμπλοκές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα μέλος της Χρυσής Αυγής.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, και προχώρησε σε 26 συλλήψεις.
Ελεύθεροι αφέθηκαν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, με απόφαση του εισαγγελέα, οι συλληφθέντες των επεισοδίων στο κέντρο της Λιβαδειάς.
Ανένταχτοι αριστεροί και οπαδοί της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν όταν οι χρυσαυγίτες, που είχαν έρθει από τη Χαλκίδα, ανέβαιναν παραταγμένοι προς το κέντρο της πόλης μοιράζοντας προεκλογικό υλικό και φωνάζοντας συνθήματα.Οι δύο ομάδες λογομάχησαν και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένας εκ των οπαδών της Χρυσής Αυγής χτύπησε με το κοντάρι της σημαίας, που κρατούσε, άτομο της άλλης ομάδας. Ακολούθησε συμπλοκή με σιδερολοστούς, καδρόνια, πέτρες και καρέκλες, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε συλλήψεις 26 ατόμων.
Αλλα επεισόδια απειλήθηκαν νωρίτερα στη Θήβα. Γύρω στις 7 το απόγευμα υπήρξε αντιπαράθεση και πάλι μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.


(Πηγή φωτογραφιών: lamiastar.gr)
ΠΗΓΗ http://newpost.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget