Μαθητές παρελαύνουν μπροστά από τις πλάτες αστυνομικών


Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Μια πόλη αστυνομοκρατούμενη, με όργανα της τάξης να στρέφουν την πλάτη τους στα περήφανα νιάτα της πατρίδας μας, και μια άδεια πόλη...
 Είναι υπερήφανος ο κύριος Μπαμπινιώτης, ο Πρωθυπουργός για αυτή την εικόνα; Μια μαθήτρια να παρελαύνει σε μια πόλη φάντασμα; Να μην υπάρχει ούτε ένας πολίτης να την χειροκροτήσει;  Τι φοβούνται  και έχουν γεμίσει κάγκελα συρματοπλέγματα και αστυνομικούς το κέντρο της Αθήνας;  Καλύτερα να ακύρωναν την παρέλαση παρά αυτή η εικόνα που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει…

Μετά το τέλος της παρέλασης ο  κύριος Μπαμπινώτης μίλησε για το ρόλο της Παιδείας στην Επανάσταση, και πως η κρίση, πρέπει να περάσει μέσα από την παιδεία, με αναβαθμισμένο τον έλληνα εκπαιδευτικό, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα μέτρα, αποχώρησε.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη που παραβρέθηκε στην παρέλαση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας  δήλωσε  υπερήφανη για τους μαθητές, και πως γιορτάζουμε την εθνική μας εορτή, μαζί με την ημέρα του Ευαγγελισμού.

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε πως η παρέλαση ήταν ειρηνική, ενώ όταν ρωτήθηκε και αυτός για την άδεια από κόσμο παρέλαση, αποχώρησε.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget