Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Θηβαίων στο Σύλλογο «Φίλοι του Βιβλίου»


Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Βιβλίου» για την εξαιρετική μουσική παράσταση που διοργάνωσαν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Δημάρχου:

«Κύριε Πρόεδρε. Αγαπητά μέλη του Δ.Σ.
Με την ευκαιρία της εξαιρετικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο σύλλογός σας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων, με θέμα «Τα Τραγούδια Διηγούνται Ιστορίες», θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες για την ενεργό συμμετοχή σας στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας και να σας συγχαρώ από καρδιάς για το έργο που επιτελείτε.

 Παρακαλώ να μεταφέρετε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια στον κ. Στεφανόπουλο Σωτήρη που επιμελήθηκε τα κείμενα, στην κα. Λεμονιά Κουτσοβασίλη και τον κ. Αλέκο Κωνσταντινίδη που αφηγήθηκαν τα κείμενα και στους μουσικούς κ.κ. Σταμάτη Μπρίκα, Νίκο Ασλανίδη και κα. Βενετσάνα Μαυράκη, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την παρουσίαση της αξιέπαινης μουσικής παράστασης του συλλόγου σας, προσφέροντας σε όλους μας μια βραδιά με τόσο γλυκά συναισθήματα.
 Ο Δήμος Θηβαίων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις δράσεις σας, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια για την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget