ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ»

Στα πλαίσια του Συμβουλευτικού Σταθμού που λειτουργούμε, στις 7 Φεβρουαρίου  ημέρα Τρίτη και ώρα 7μ.μ στα γραφεία του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση μας με την ψυχολόγο Βίκυ Νικολάου.
Επίσης στις 16 Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 11 π.μ θα βρίσκεται στα γραφεία μας ο Καρδιολόγος κος Δαγδελένης, προκειμένου να μας ενημερώσει πάνω σε ιατρικά θέματα της ειδικότητας του. Κεντρικό Θέμα «Χοληστερόλη».

Παρακαλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν στις 19 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή, Μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας προστάτιδας των γυναικών, ο Σύλλογος μας θα γιορτάσει στην Ιερά Μονή της Αγίας, που βρίσκεται στην Φιλοθέη Αττικής, εκεί όπου μαρτύρησε και  ετάφη. Θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία και κατόπιν θα απολαύσουμε ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην Αθήνα.  Επιστροφή νωρίς το βράδυ.


ΕΚΚΛΗΣΗ

Παρακαλούμε όσοι έχετε σκελετούς μυωπίας που δεν χρησιμοποιείτε να τους φέρετε στα γραφεία του Συλλόγου μας, διότι έγινε έκκληση από την Ανθρωπιστική Οργάνωση “Lions” και τους “Γιατρούς Χωρίς Σύνορα” για τον λαό της Αφρικής όπου τυφλώνονται καθημερινά χιλιάδες άτομα.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Μαρία Θαλασσινού
Η Γραμματέας Φιλιώ Λύγγου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget