Νέες πολιτικές ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας

 
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas, διοργανώνει εκδήλωση, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων “FORUM” (Δεληγιώργη 9 – Βόλος), με κεντρικό θέμα «Νέες Πολιτικές Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας».

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο κ. Πετράκος Γεώργιος, ΓΓ Επενδύσεων και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο οποίος θα παρουσιάσει το νέο Επενδυτικό Νόμο, καθώς και ο κ. Φούρλας Αλέξανδρος, ΓΓ Βιομηχανίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ο οποίος θα αναφερθεί στην Απλοποίηση Αδειοδότησης Μεταποιητικών Δραστηριοτήτων καθώς και στο νέο καθεστώς ανάπτυξης των Επιχειρηματικών Πάρκων.




H εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενεργοποίησης, από 1 Οκτωβρίου 2011, της διαδικασίας υποβολής επενδυτικών σχεδίων για τη 2η φάση του Νέου Επενδυτικού Νόμου (Ν. 3908/2011), σε μια περίοδο αρκετά κρίσιμη για τις ελληνικές επιχειρήσεις, στις οποίες θα παρουσιαστεί η δυνατότητα αξιοποίησης των διαθέσιμων επενδυτικών κινήτρων του προαναφερθέντος νόμου.
Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα ενημέρωσης τους, σχετικά τις διαδικασίες αδειοδότησης των επιχειρήσεων, μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που έχουν γίνει, για την απλοποίηση των αδειοδοτήσεων των μεταποιητικών δραστηριοτήτων.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget