Φέσια 18 εκ.ευρώ η ΛΑΡΚΟ στο Δήμο Λοκρών!


Χωρίς φορολογική ενημερότητα είναι η ΛΑΡΚΟ Α.Ε. μετά το μπλοκάρισμα που έκανε  ο Δήμος Λοκρών μεχρι να αποφασίσει η Διοίκηση της εταιρίας να εξοφλήσει το υπέρογκο πλέον ποσο οφειλων της εδω και 15 χρόνια από δημοτικά; κια άλλα ανταποδοτικά τέλη που  αγγίζουν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 η ΛΑΡΚΟ απο την εποχή που  η Λάρυμνα ήταν αυτόνομη κοινότητα
και στη συνέχεια  στον Καποδιστριακό Δήμο Οπουντίων και τώρα στον Καλλικρατικό Δήμο Λοκρών ποτέ δεν δέχτηκε να καταβάλει δημοτικά τέλη.


Κατά τη δημοτική αρχή Λοκρών οφείλει ο Δήμος να  διεκδικήσει τα χρήματα αυτά διαφορετικά θα υπάρχουν  ποινικές και διοικητικές ευθύνες στη Διοικηση του Δήμου που μπορει να οδηγήσουν ακόμη και σε εκπτωση του Δημάρχου,δήλωσε  στο κεντρικο δελτίο του FM-1 ο αντιδήμαρχος και  πρόεδρος του Σωματειου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Σπύρος Γκριτζάπης.

"Ζητάμε απο την Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ να ρθεί έστω και σε εναν νόμιμο συβιβασμο μαζύ μας αλλα καθε φορά εκεινοι απαντούν οτι υπάρχει οικονομική  δυστοκία και  παραπέμπουν στην πιθανότητα απολύσεων ,δηλαδη καθε φορα βάζουν μπροστα τους εργαζόμενους για να μην πληρώσουν τα τέλη" επισημαινει ο κ.Γκριτζάπης.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget