Τρέχει η κυβέρνηση να σβήσει τη φωτιά στα αεροδρόμια


Αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του Ραγκούση προκειμένου να κλειστεί ραντεβού και να εκτονωθεί η κατάσταση.
Ειχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) με την οποία γνωστοποιήθηκε πρόγραμμα καθημερινών κινητοποιήσεων για ολόκληρο σχεδόν τον Αύγουστο, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων που αφορούν νυχτερινά, αργίες και Κυριακές.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μην ανοίξει νέο μέτωπο που θα αποτελειώσει τον τουρισμό και προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά πριν αυτή ανάψει.
Όπως δήλωσε o γενικός γραμματέας της ΟΣΥΠΑ, Ρόνης Μαθιουδάκης "τα μηνύματα που δεχτήκαμε είναι θετικά μένει να να δεσμευτεί η κυβέρνηση και να λύσει το θέμα μας".
Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι συνεδριάζει η ΟΣΥΠΑ ενώ αύριο Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων θα συναντηθεί με το προεδρείο της Ομοσπονδίας προκειμένου άμεσα να βρεθεί λύση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Η ΟΣΥΠΑ

Καθημερινά από 3 έως και 31 Αυγούστου στάσεις εργασίας από τις 11 το βράδυ έως τις 7:30 το πρωί, ενώ θα απέχουν από τα καθήκοντά τους (24ωρη απεργία) τις Κυριακές 7, 14, 21, 28 και τον δεκαπενταύγουστο.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget