Έρευνα για «κουκουλοφόρους αστυνομικούς» από Γιάννη Ραγκούση

Την κατεπείγουσα διερεύνηση των καταγγελλομένων και την παραδειγματική τιμωρία, με την κίνηση άμεσης διαδικασίας πειθαρχικού ελέγχου και εφαρμογής των κείμενων διατάξεων σε βάρος των τυχόν υπαιτίων, για τις καταγγελίες δημοσίως περί συμμετοχής εργαζομένων της πρώην ΕΘΕΛ ΑΕ στα χθεσινά έκτροπα της πλατείας Συντάγματος ζήτησε ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης, με εντολή του, από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ (τ. ΕΘΕΛ).

Αναπάντητα ερωτηματικά
Την ίδια ώρα, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά, αναφορικά με τους «κουκουλοφόρους αστυνομικούς» που χθες μπήκαν στη Βουλή με την αρωγή της Αστυνομίας (βλ. σχετικό βίντεο στην aftodioikisi.gr).
Δηλώσεις του ενός εκ των «κουκουλοφόρων»
Το βίντεο δε δείχνει ούτε το πριν ούτε το μετά, είπε μιλώντας από το πρωί σε τηλεοπτικές εκπομπές ο Απόστολος Σουκαράς, υπάλληλος της ΕΘΕΛ, ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο να συνομιλεί με αστυνομικούς.
Παραδέχτηκε ότι κρατούσε ένα σίδερο από ράφι ντέξιον, το οποίο όπως είπε τους έσωσε τη ζωή, γιατί με ορισμένους συναδέλφους του ήταν εγκλωβισμένοι για περισσότερες από τρεις ώρες και δέχονταν επίθεση. Είπε ότι στη συνέχεια το πέταξε.
Αναφερόμενος στον άνθρωπο με το καλυμμένο πρόσωπο, είπε ότι φορούσε γάζα και τη μπλούζα του ως μάσκα γιατί είχε τραυματιστεί. Τέλος, ισχυρίστηκε είπε ότι εξήγησαν στους αστυνομικούς την κατάσταση και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο μετρό, απ΄ όπου έφυγαν.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget